پدافند غیر عامل

به دست گرفتن ابتکار

پدافند غیر عامل

به دست گرفتن ابتکار

شادی امین


شادی امینhttp://banoo1367.rozblog.com/post/28 فعال سیاسی و یکی از زنان کنشگر در زمینه همجنس گرایان است که پس از اینکه جناح خود را آشکارا و علنی اعلام کرد به آلمان رفت و در حال حاضر به عنوان مدیر سازمان عدالت برای ایران مشغول به کار است و همچنین یکی از هماهنگ کننده های برنامه شبکه لزبین ها و ترنسجندر های ایرانی است. وی پس از انقلاب به عضو فعال در سازمان فداییان خلق تبدیل شد‌. خانم امین در زمینه فعالیت های خود چندین سخنرانی را ارائه داده و نیز ده ها مقاله را به چاپ رسانده است.


تالیفات




علاوه بر مقالات متعدد که در نشریات چاپی و وبگاه‌های اینترنتی منتشر شده، شادی امین گزیده‌ای از آثار آدریان ریچ و اودری لرد، دو فمینیست لزبین معروف آمریکایی را در کتابی با عنوان قدرت و لذت، ترجمه و منتشر کرده است.




وی همچنین با همکاری شادی صدر، کتاب جنایت و مصونیت (با عنوان اصلی «جنایت و معافیت از مجازات؛ شکنجه جنسی زنان در زندانهای جمهوری اسلامی») را تدوین و منتشر کرده است.




شادی امین در اردیبهشت ماه ۱۳۹۴، کتاب «جنسیت X؛ تجربه زیسته همجنسگرایان و ترنس‌جندرهای ایرانی» را منتشر کرد.




فیلم‌های مستند




    شب‌های بینهایت زنان زندانی




این مستند کوتاه، شهادت‌های زنان زندانی را پیرامون نوعی از شکنجه که در زندان قزل حصار و در اوایل دهه ۶۰ رایج بوده به تصویر می‌کشد. براساس این شهادت‌ها، داود رحمانی، رئیس زندان قزل حصار، صدها زندانی سیاسی زن را وادار می‌کرده که با چادر و چشم‌بند، مسیری طولانی را سینه‌خیز بروند و خود و سایر زندان بانان در همین حالت به باسن، کمر و اندام‌های جنسی این زنان ضربه وارد می‌کردند. شب‌های بینهایت زنان زندانی به شکل آنلاین قابل دسترس است.




این فیلم، برای نخستین بار موضوع تجاوز به دختران باکره پیش از اعدام را که در دهه ۶۰ خورشیدی و در برخی از زندان‌های ایران علیه زندانیان سیاسی زن اعمال شده، مستند می‌کند.




تحقیقات




شادی امین محقق اصلی پروژه تحقیقاتی «جنایت بی عقوبت» بوده است. این تحقیق، به شکنجه و خشونت جنسی علیه زندانیان سیاسی و عقیدتی زن در طول سه دهه ۶۰، ۷۰ و ۸۰ شمسی در ایران می‌پردازد. حاصل این تحقیق، دو جلد کتاب به اسامی "جنایت بی عقوبت؛ گزارش اول- شکنجه جنسی زندانیان زن در دهه ۶۰" و "جنایت بی عقوبت؛ شکنجه و خشونت جنسی علیه زندانیان زن، دهه ۷۰ و ۸۰ "به زبان فارسی و کتاب "Crime and Impunity" به زبان انگلیسی است. شادی امین در سال ۱۳۹۰ (۲۰۱۱)، انجام پروژه تحقیقاتی را با عنوان «نه به تغییر جنسیت اجباری» را با سازمان عدالت برای ایران آغاز کرد. هدف این پروژه تحقیقاتی که نتایج آن قرار است در سال ۱۳۹۳ ارائه شود، بررسی موارد نقض حقوق هم‌جنس‌گرایان و ترنس‌جندرها در عمل‌های تغییر جنسیت در ایران است. وی بخشی از نتایج این تحقیق را در بیست و چهارمین کنفرانس بنیاد پژوهش‌های زنان ایران که در ژوئیه ۲۰۱۳ در کلن آلمان برگزار شد ارائه کرد.




سو استفاده «شادی امین» از نام «مهرشاد شهیدی» و «نیکا شاکرمی» برای حمایت از LGBT


 طی روزهای گذشته شادی امین، از به اصطلاح فعالان مدنیِ مقیم آلمان ادعایی را مطرح کرده که خشم خانواده مهرشاد شهیدی را برانگیخته، شادی امین که اصطلاحا خودش را فمینیست می‌داند و به شدت روابط مشکوکی هم دارد، با اظهارنظری عجیب درباره مهرشاد شهیدی، گرایشات جنسی او را زیرسوال برده است.




او پیش از این همین رفتار را با نیکا شاکرمی هم کرده بود. خانواده مهرشاد شهیدی، از جانباختگان حوادث اراک، طی روزهای گذشته در شبکه‌های اجتماعی اظهارات شادی امین را تکذیب کردند و از او با لفظ کاسب یاد کرده‌اند. 




منبع؛ سایت ویکی جنسیتhttps://fa.gender.wiki/wiki/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C 



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد