پدافند غیر عامل

به دست گرفتن ابتکار

پدافند غیر عامل

به دست گرفتن ابتکار

انواع قالب بتن ریزی

قالب بتن ریزیhttps://pin.it/6FvJ25XLG یکی از وسایل مورد نیاز در ساختمان سازی است که در انواع مختلفی در بازار یافت می شود جنس این قالب نیز به بسته به عواملی متغیر است این قالب به صورت های مختلفی تولید می شود که هر کدام کارایی و قابلیت های متفاوتی دارد عملیات بتن ریزی در هر پروژه ساخت و ساز لازم بوده که برای انجام آن به یک قالب بتن با دوام و محکم نیاز است تا بتواند وزن بتن مایع را تحمل کند و خروجی کار مطلوب حاصل شود.

ویژگی های قالب خوب


قالب های زیادی با جنس های مختلف در بازار موجودند. ویژگی های قالب مناسب و استاندارد به صورت زیر است:


    توانایی تحمل بارهای مرده و زنده را داشته باشند.

    اتصالات باید ضدنشتی باشند.

    اگر قالب قابل جابجایی باشد، لازم است با نهایت دقت قالب ها برداشته شوند تا به بتن آسیب نرسد.

    تا حد امکان وزن سبک داشته باشند.

    قالب ها نباید تاب خورده باشند.


انواع قالب بتن از نظر جنس


    چوبی

    پلیمری

    فولادی

    عایق دائم (ICF)


قالب چوبی


یکی از قدیمی ترین و رایج ترین انواع قالب، قالب های چوبی هستند که عموماً از چوب یا تخته سه لا ساخته می شوند. تولید این نوع قالب بسیار آسان است و معمولا در محل ساخته می شوند؛ اما برای سازه های بزرگ وقت گیر می باشد. نکته قابل توجه درباره قالب چوبی این است که قبل از استفاده از الوارهای چوبی باید وضعیت آن را به دقت بررسی کرد.


امروزه قالب‌ های چوبی در جاهایی که هزینه‌ های نیروی کار پایین است و به قالب ‌های بسیار انعطاف‌پذیر نیاز می باشد، استفاده می‌ شوند.


مزایای قالب چوبی


مزایای قالب چوبی بتن به صورت زیر می باشند:


    الوار را می توان به شکل های مورد نیاز برش داد.

    چوب سبک وزن است و به راحتی قابل حمل می باشد.

    الوار مقاومت حرارتی خوبی دارد که از آسیب بتن در مناطق سرد جلوگیری می کند.

    قالب های چوبی را می توان به راحتی جدا کرد.

    در پروژه های کوچک صرفه اقتصادی دارد.


معایب قالب چوبی


    معمولا قالب چوبی تاب می‌ خورد، متورم و منقبض می‌ شود، استفاده از روکش غیر قابل نفوذ آب روی سطح چوب تا حد زیادی از نفوذ آب جلوگیری می کند.


    این قالب ها برای مدت طولانی قابل استفاده نیستند و برای استفاده مجدد محدودیت دارند.


    چوب خشک، رطوبت را از بتن مرطوب جذب می کند که ممکن است سازه بتنی را ضعیف کند.


    چوب در محیط های بیش از حد مرطوب، باعث انقباض بتن شده که منجر به نشت دوغاب از درزهای باز می شود.


قالب پلیمری (پلاستیکی)


قالب پلیمری از پلاستیک سبک وزن و مستحکم ساخته شده است. این نوع قالب برای پروژه های ساختمانی کوچک اما شبیه به هم مانند شهرک های مسکونی ارزان قیمت، انتخاب عالی می باشد. قالب های پلاستیکی دارای سطحی غیر قابل نفوذ است که معمولاً به بتن یک سطح صاف می بخشد.

مزایای قالب پلیمری


از مزایای قالب های پلیمری می توان به موارد زیر اشاره کرد:


    از نظر وزن سبک تر از دیگر قالب هاست.

    می توان آن را به سادگی برش داد و میخ کرد.

    آسیب دیدگی آن ها ممکن است به سادگی از بین برود.

    برای شکل های پیچیده و خاص بسیار مفید هستند.

    به راحتی با آب تمیز می شوند.


معایب قالب پلیمری


در کنار مزیت های قالب های پلیمری، معایب آن به صورت زیر است:


    پرهزینه است.

    ظرفیت حمل بار آن ها پایین است.

    دوام کمتری نسبت به قالب های دیگر دارد.

    قالب های پلاستیک در برابر حرارت مقاوم نیستند.


قالب فولادی


این نوع قالب از پانل های صفحات فولادی نازک سلاخته می شود و می توان آن ها را با استفاده از پیچ و مهره مناسب در کنار هم متصل کرد.


این قالب ها را می توان در تعداد زیاد در هر شکل یا اندازه دلخواه ساخت. قالب ‌های فولادی عمدتاً در پروژه ‌های بزرگ یا در شرایطی که امکان استفاده مجدد از قالب وجود دارد، گزینه ای مناسبی هستند. برای سازه های دایره ای یا منحنی، بهترین قالب، قالب فلزی می باشد.


قالب آلومینیومی شباهت زیادی به قالب فولادی دارد. تفاوت اصلی آن ها این است که آلومینیوم چگالی کمتری نسبت به فولاد دارد و همین عامل باعث سبک ‌تر شدن قالب می گردد. آلومینیوم نیز از استحکام کمتری نسبت به فولاد برخوردار است و این امر باید قبل از استفاده از آن در نظر گرفته شود.

مزیت قالب های فولادی


خواص و نکات مثبت قالب های فولادی عبارتند از:


    به راحتی نصب و برچیده می شوند.

    مناسب برای سازه های منحنی هستند.

    این قالب ها بسیار مستحکم بوده و ظرفیت تحمل بار را دارند.

    تعمیر آن ها آسان است.

    می توان از آن ها در تعداد بیشتری استفاده کرد.

    دوام و طول عمر بیشتری نسبت به قالب های چوبی دارند.

    یک سطح صاف بر روی سطوح بتنی ایجاد می کند.


معایب قالب فولادی


به ویژگی های منفی قالب های فلزی توجه داشته باشید:


    قیمت آن ها از چوب بیشتر است.

    وزن زیاد آن ها، جابجایی را دشوار کرده است.

    اندازه و شکل محدودی دارند.


قالب عایق دائم (ICF)


یکی از رایج ترین انواع قالب های بتن، عایق (ICF) است، این قالب پیشرفته، عایق حرارتی و صوتی است که در برابر آتش و رطوبت مقاومت دارد. این نوع قالب با فوم پلی استایرن عایق بندی می شوند که پس از سفت و سخت شدن بتن در جای خود باقی می ماند. قالب عایق (ICF) بسیار کارآمد و سازگار با محیط زیست است.

طبقه بندی قالب های بتن بر اساس اجزای سازه ای


علاوه بر طبقه بندی بر اساس جنس، قالب ها را می توان بر اساس اجزای ساختمانی نیز طبقه بندی کرد:


    قالب دیوار

    قالب تیرچه

    قالب فونداسیون

    قالب تیر و ستون


انواع قالب ها با توجه به نوع سازه، جنس و ضخامت مورد نیاز طراحی می شوند. توجه به این نکته ضروریست که ساخت قالب نیاز به زمان دارد و معمولا هزینه آن قابل توجه است.

نکات جداسازی قالب های بتن


تا زمانی که بتن استحکام کافی برای تحمل تمام بارهای وارد شده را نداشته باشد، قالب نباید برداشته شود. زمان لازم برای حذف قالب، به عملکرد ساختاری عضو و میزان افزایش مقاومت بتن بستگی دارد.


قطعات و اتصالات قالب باید به گونه ای چیده شوند که حذف قالب آسان و ساده باشد و از آسیب به بتن و پانل های قالب جلوگیری گردد تا بتوان بدون تعمیرات زیادی از آن ها استفاده مجدد کرد. روش حذف قالب باید توسط مهندسان مربوطه، نظارت شود تا از کیفیت بتن سخت شده اطمینان حاصل گردد، یعنی بتن عاری از هرگونه عیوب در اندازه، شکل و غیره باشد. 


منبع ؛ سایت صنعت ساز https://sanatsaze.com/

پیرسینگ چیست

پیرسینگ چیست ؟ 

پیرسینگ از نظر لغت به معنای ایجاد سوراخ در پوست بدن برای آویزان کردن جواهر به آن است. به عنوان مثال اگر شما گوش خود را سوراخ کنید تا بتوانید از گوشواره استفاده کنید به نوعی شما از پیرسینگ استفاده کرده اید بنابراین با این توضیحات حتی گوشواره ساده ای که اکثر زنان از آن استفاده می کنند جزء پیرسینگ محسوب می شود پس اینکه برخی تصور می کنند پیرسینگ یک چیز جدید یا محصول پیشرفت علم و تکنولوژی است سخت در اشتباه هستند فقط اسم آن شیک و به روز است. گاه به این عمل سوراخ کردن گوش پیرسینگ گفته می شود و گاه به زیور آلاتی که با آن استایل خود را زیبا می کنید پیرسینگ می‌ گویند به هر حال این اکسسوری می تواند ظاهری جذاب و متنوع به زنان دهد. هر چند این مدل اکسسوری ها را معمولا بانوان استفاده می کنند ولی با توجه به فرهنگ هر کشوری در برخی مناطق، مردان نیز از آن استفاده می کنند.

انواع پیرسینگ 


علاوه بر گوش دیگر جاهای بدن را می‌توان سوراخ کرد و به اصطلاح پیرسینگ انجام داد هر چند متداول ترین و پر طرفدار ترین نوع پیرسینگ، پیرسینگ گوش و بینی است که انجام می شود ولی همانطور که گفتیم در برخی از مناطق به سبب آداب و رسوم خاصی که دارند انواع مختلف پیرسینگ را روی بدن خود به کار می برند.


پیرسینگ گوش

پیرسینگ بینی

پیرسینگ لب

پیرسینگ ابرو

پیرسینگ ترقوه

پیرسینگ انگشت دست

پیرسینگ ناف یا شکم

پیرسینگ چال کمر

پیرسینگ زبان

پیرسینگ دندان

پیرسینگ چال لپ

پیرسینگ گونه


پیرسینگ دائمی و موقتی 


 پیرسینگ دائمی ؛ این کار باید توسط پزشک انجام شود چرا که به صورت سوراخ های دائمی است که انجام آن به حساسیت بیشتری نیاز است تا جلوی عوارض ناشی از آن تا حد زیادی گرفته شود.


پیرسینگ موقت ؛ همانطور که از اسم آن نیز مشخص است پیرسینگ به صورت موقت و بدون ایجاد سوراخ روی پوست بدن قرار می گیرد که در این روش پیرسینگ با چسب به بدن متصل می شود. در بینی از پیرسینگ چسبی بسیار استفاده می شود افرادی که نمی توانند دردی را تحمل کنند و از طرفی دوست دارند در ظاهر خود تنوعی ایجاد کنند و در مهمانی ها متفاوت ظاهر شوند پیشنهاد ما به این دسته افراد استفاده از پیرسینگ چسبی است که هم هزینه کمتری دارد و هم سوزش و دردی ندارد از این مدل اکسسوری در هر جایی از بدن که بخواهید می توانید استفاده کنید.

عوارض پیرسینگ چیست؟ 

هر عمل و تمامی اقداماتی که روی بدن انجام می شود و به گونه ای بدن را دستکاری می کند قطعا با عوارضی همراه است البته می توان جلوی وخیم شدن و جدی بودن آن عوارض را گرفت به شرطی که برای پیرسینگ به فرد حرفه ای و متخصص در این زمینه مراجعه کنید چرا که این افراد علاوه بر دانش و تجربه کافی، وسایل و تجهیزات مورد نیاز در این زمینه را در اختیار دارند که شما می توانید با خیالی راحت بدن خود را به آنها بسپارید. 


آیا پیرسینگ درد دارد ؟ 


پیرسینگ یعنی سوراخ کردن پوست که حتما با درد همراه است ولی موقتی است و پس از لحظه ای آرام می شوید البته این درد و شدت و طول آن به مکانی از بدن که قرار است پیرسینگ انجام دهید نیز بستگی دارد مثلا پیرسینگ گوش با درد کمتری همراه است و پس از مدت کوتاهی ساکت می شود ولی پیرسینگ لب که نسبت به گوش پوست نازک تری دارد با درد بیشتری همراه است و زمان بیشتری نیاز است تا دردش تسکین یابد.


مراقبت های پس از پیرسینگ 


بهتر است قبل از انجام دادن پیرسینگ از مراقبت های پس از آن نیز اطلاعاتی کسب کنید تا خدایی نکرده به انواع عفونت مبتلا نشوید که این مراقبت ها در پوست های حساس شدیدتر می شود. پوست بدن پس از سوراخ کردن، دچار قرمزی و تورم می شود و پس از چند روز یا چند هفته بهبود می یابد ولی این پایان ماجرا نیست ممکن است به ظاهر پوست خوب شده باشد و دیگری نیازی به مراقبت نداشته باشد ولی احتمال اینکه از داخل یعنی از آنجایی که پوست سوراخ شده دچار آسیب های جدی شود و به چشم شما نیاد و پس از مدت طولانی آن قسمت ملتهب می شود ولی دیگر برای درمان دیر است پس مراقبت های پس از پیرسینگ را جدی بگیرید و در صورتیکه پوست حساس دارید حتما به متخصص مراجعه کنید و او را آگاه کنید تا کار خود را با حواس و توجه بیشتری انجام دهد و در صورت نیاز وسایل و تجهیزات خود را تغییر دهد. اقدامات و مراقبت هایی که پس از انجام دادن پیرسینگ بایستی بدان توجه کرد از این قرار است ؛ 


✅ در روزهای ابتدایی به هیچ عنوان پیرسینگ خود را بیرون نیاورید چرا که سوراخ آن با این کار به سرعت بسته خواهد شد و تمامی تلاش ها بی نتیجه خواهد بود.


✅ برای شستشوی آن از مواد شوینده مخصوص که حاوی آنتی باکتریال است استفاده نمایید. همچنین می توانید از ترکیب آب و نمک نیز کمک بگیرید و پیرسینگ را بشویید.


✅ از افرادی که تجربه پیرسینگ کردن را دارد مشورت بگیرید همچنین از فرد متخصصی که پیرسینگ را برایتان انجام می دهید نیز بپرسید.


✅به هیچ عنوان خود سر اقدامی نکنید و به گفته افرادی که در این زمینه تجربه ای ندارند، گوش نکنید چرا که ممکن است با عوارض جبران ناپذیری روبرو شوید که تا پایان عمر با شما همراه باشد.


عوارض پس از پیرسینگ  


این سوال برای بسیاری از افراد مطرح است که آیا پیرسینگ عوارضی هم دارد؟ آیا می توان جلوی عوارض حاد و شدید آن را گرفت ؟ به طور کلی پیرسینگ با این عوارض همراه است که می‌توان با انجام اقدامات لازم جلوی پیشروی و شدید شدن آن را گرفت ؛ 


❌ زخم، التهاب و تورم ؛ این موارد بسیار عادی است چرا که با پیرسینگ پوست بدن دستکاری می شود و نظم آن از هم می پاشد و برای بدن زمان لازم است تا به وضعیت جدید عادت کند و وفق بدهد.


❌ واکنش های آلرژیک؛ اگر پوستی حساس داشته باشید با این مشکل روبرو می شوید نکته ای که این چنین افراد باید توجه کنند این است که سلامتی بدن در اولویت قرار دارد هیچ گاه سلامتی را فدایی زیبایی نکنید به فکر تندرستی خود باشید و تصمیم درستی را بگیرید.


❌ عفونت؛ اگر جایی از بدن که قرار است پیرسینگ را انجام دهید عفونت گرفت حتما به پزشک مراجعه کنید برای عفونت های جزئی می توانید محل مورد نظر را با الکل شستشو دهید و استریل کنید.


❌ خونریزی ؛ از شایع ترین عوارض پس از پیرسینگ خونریزی محل است که بسیار طبیعی است چرا که با این کار به بافت بدن آسیب وارد می شود و خونریزی را به دنبال دارد که پس از لحظه ای بند می آید چنانچه خونریزی پس از گذشت یکی دو ساعت قطع نشد حتما به پزشک مراجعه کنید‌.


❌ پس زدن پیرسینگ ؛ در برخی موارد نادر بدن آن عضو جدید را نمی‌پذیرد و با آن تغییر نمی تواند کنار بیاید و به اصطلاح پیرسینگ را پس می زند و اطراف آن با عفونت و سرخی همراه است تا زمانیکه سوراخ آن بسته شود و بدن بتواند به طور کامل آن محل را ترمیم کند‌.


حکم شرعی پیرسینگ چیست ؟


انجام پیرسینگ به خودی خود حرام نیست و از نظر اسلام مشکلی ندارد. در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد؛ 


به طور کلی آسیب رساندن به بدن و خود را به عسر و حرج انداختن حرام است برای مثال خداوند روزه را برای هر مکلفی واجب کرده است مگر برای برخی افراد از قبیل شخص بیمار، که اگر این افراد روزه بگیرند به نوعی بر خلاف دستور خداوند عمل کرده اند چرا که روزه برای بیمار ضرر دارد و سلامتی اش را تحت الشعاع خود قرار می دهد پس اگر پیرسینگ برای بدن ضرر داشته باشد انجام آن نیز حرام است‌. 


استفاده از پیرسینگ برای خانمها اشکالی ندارد به شرط آنکه آن را از نگاه نامحرمان بپوشانند و حجاب خود را حفظ کنند تا توجه نامحرم را به خود جلب نکند اگر پیرسینگ به هدف خودنمایی باشد اشکال دارد و انجام دادن آن حرام است.


در برخی مناطق مردان نیز از پیرسینگ استفاده می کنند و در صورتیکه مصداق تشبه مرد به زن نباشد انجام آن اشکالی ندارد ولی اگر مردان با انجام این کار خود را به زنان شبیه کنند، حرام است .

اگر انجام پیرسینگ ترویج فرهنگ غرب باشد انجام آن هم برای زنان و هم برای مردان جایز نیست.


نکته بسیار مهمی که لازم است به آن پرداخته شود این است که افرادی که پیرسینگ انجام می دهند باید حکم شرعی آن را بدانند تا هم گناهی را ترویج ندهند و بتوانند جلوی آن را بگیرند و هم اینکه خود را شریک گناه دیگری قرار ندهند برای مثال طبق نظر مراجع تقلید کاشت ناخن حرام است و انجام آن نیز به حکم عقل جایز نیست ‌پس کسانیکه به این کار مشغول هستند وجدان خود را قاضی کنند و از عواقب این کار برحذر باشند. 


نکته آخر اینکه طبق نظر اکثر فقها انجام پیرسینگ اگر متعارف باشد اشکالی ندارد به این معنا که عرف، جایز بودن یا نبودن آن را معین می کند اگر انجام آن طبق محل زندگی اش یک کار عادی و متعارفی باشد به گونه ای که افراد زیادی آن را انجام می دهند و تازگی ندارد با این شرط پیرسینگ اشکالی ندارد و انجام آن بلامانع است‌


مهرانگیز کار کیست

مهر انگیز کارhttps://kharidar2000.medium.com/%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-ce9f113f117c یک حقوق‌دان سیاسی است از عده سوابق خانم کار شرکت در کنفرانس برلین بود که کسانی چون گنجی و لاهیجی در آن شرکت کرده بودند. او پس از سالها به ایران برگشت و به زندان افتاد و سپس به بهانه بیماری به آمریکا رفت و همانجا ماند و دیگر برنگشت بیشترین فعالیت مهرانگیز کار در خصوص مسائل زنان و فمینیست بوده که مواضع بسیاری تندی از خود بروز داد تا جائیکه همجنس‌گرایی را به صورت آشکار ترویج داد وی پس از فتنه ۸۸ علیه دین و جمهوری اسلامی ایران دیدگاهش را بیان کرد. او همسر دوم سیامک پورزند است که در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. 

تألیفات


    یخ، مهتاب، کافه، آمریکا، نشر طرح، ۲۰۱۷.

    شورش: روایتی زنانه از انقلاب ایران، سوئد: نشر باران، ۲۰۰۶.

    گردنبند مقدس، سوئد: نشر باران، ۲۰۰۲.

    مشارکت سیاسی زنان ایران، تهران: انتشارات روشنگران، ۱۳۷۹.

    موانع حقوقی توسعه سیاسی در ایران، تهران، نشر قطره، ۱۳۷۹.

    خشونت علیه زنان در ایران، تهران: انتشارات روشنگران، ۱۳۸۰.

    ساختار حقوقی نظام خانواده در ایران، تهران: انتشارات روشنگران، ۱۳۷۸.

    رفع تبعیض از زنان: مطالعه تطبیقی کنوانسیون رفع همه اشکال تبعیض‌آمیز علیه زنان با قوانین داخلی ایران، تهران: نشر قطره، ۱۳۷۹ (ویرایش دوم).

    حقوق سیاسی زنان در ایران، تهران: انتشارات روشنگران، ۱۳۷۸.

    بچه‌های اعتیاد، تهران: انتشارات روشنگران، چاپ دوم: ۱۳۷۵.

    زنان در بازار کار ایران، تهران: انتشارات روشنگران، ۱۳۷۳.

    پژوهشی در هویت تاریخی زنان ایران، تهران: انتشارات روشنگران، ۱۳۷۱. تألیف مشترک با شهلا لاهیجی.

    فرشته عدالت و پاره‌های دوزخ، تهران: انتشارات روشنگران، ۱۳۷۰.


جایزه‌ها


    ۲۰۰۴: دریافت جایزه حقوق بشر سالانه سازمان "Human Rights First" (کمیته وکلای حقوق بشر سابق)

    ۲۰۰۲: جایزه بین‌المللی حقوق بشر Ludovic Trarieux (فرانسه) به عنوان وکیل فعال در زمینه حقوق انسانی زنان، جایزه مشترک از طرف انستیتوی حقوق بشر حقوقدانان بوردو و اتحادیه وکلای اروپا

    ۲۰۰۲: جایزه Hellman/Hammett سازمان بین‌المللی دیده‌بان حقوق بشر به عنوان نویسنده‌ای که در معرض شکنجه سیاسی است

    ۲۰۰۱: جایزه آزادی نوشتنVasyl Stus انجمن قلم نیوانگلند (ماساچوست آمریکا) به عنوان نویسنده‌ای که با ظلم و بی رحمی مبارزه کرده‌است تا صدایش شنیده شود

    ۲۰۰۰: جایزه PEN/NOVIB انجمن بین‌المللی قلم هلند به عنوان نویسنده‌ای که آزادی خود را به دلایل سیاسی و عقیدتی از دست داده‌است

    ۲۰۰۰: جایزه Donna Dell’anno انجمن Conseil De Lavallee Consiglio Regionale Della Valle D’aosta ایتالیا به خاطر ادامه مبارزه برای آزادی و دفاع از حقوق زنان - انجمن زنان روزنامه‌نگار ایتالیا او را به عنوان زن سال ۲۰۰۰ اعلام کرد

    ۲۰۰۰: جایزه لطیفه یارشاطر انجمن مطالعات ایرانی آمریکا، به خاطر تألیف بهترین کتاب سال دربارهٔ زنان ایرانی

    ۱۳۵۵: جایزه فروغ فرخزاد – ایران، به عنوان بهترین مقاله‌نویس


شکایت از جمهوری اسلامی ایران به عنوان شهروند ایالات متحده آمریکا



مهرانگیز کار همسر سیامک پورزند و دخترانش آزاده پورزند و بنفشه زند در سال ۲۰۱۹ به عنوان شهروند آمریکایی در دادگاه فدرال حوزه واشینگتن دی سی از جمهوری اسلامی ایران و سید علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران شکایت کرده‌اند. در این شکایت مطرح شده‌است که سیامک پورزند تحت شکنجه فیزیکی و روحی شدید مجبور به اعترافات اجباری شده‌است، و شکنجه ایشان تا فوت ایشان ادامه داشته‌است. ایشان از زمان دستگیری تا فوت به عنوان یک گروگان برای تحت فشار گذاشتن مخالفان و دگراندیشان و در خارج نگه داشتن مهرانگیز کار از ایران استفاده شده‌است. خواهان پرونده ادعا کرده‌اند که سیامک پورزند به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم و به‌صورت فراقضایی توسط مأموران جمهوری اسلامی ایران به قتل رسیده‌است.


در تاریخ ۸ مهرماه ۱۴۰۱ دادگاه فدرال طی حکمی جمهوری اسلامی را محکوم به شکنجه کردن و گروگان‌گیری سیامک پورزند کرد. طی این حکم رفتار جمهوری اسلامی ایران و مأموران امنیتی ایران در زمان دستگیری و بازجویی و اعتراف اجباری را نمونه بارز شکنجه خواند و این رفتار غیرانسانی را محکوم کرد. همچنین این حکم تأیید کرد که سیامک پورزند یک گروگان سیاسی بوده که دستگیری و شکنجه ایشان برای محدود کردن کنشگری‌های مهرانگیز کار و دیگر فعالان سیاسی بوده‌است. طی این حکم ایران محکوم به پرداخت مجموع ۳۴٬۸۰۶٬۱۲۶ دلار غرامت جبرانی و غرامت تنبیهی به شاکیان این پرونده می‌باشد.علی هریسچی در مریلند آمریکا وکیل این پرونده بوده‌است.

منبع ؛ سایت ویکی جنسیت https://fa.gender.wiki/wiki/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C